• 03/01/2016: “Mooiste Nieuwjaarsgroet”

  Een exclusieve “Gent”-gouden ring,uw gewicht in cuberdons ,een luxe- overnachting:
  Speakers Corner pakt uit met Super-prijzen voor de “Mooiste Nieuwjaarsgroet”!

  Gentenaars die op zondag 3 januari hun stadsgenoten op Speakers Corner hun nieuwjaarsgroet voor 2016 brengen, maken kans op een exclusieve gouden ring van de Gentse juweelontwerper Julien De Maere, hun lichaamsgewicht in cuberdons geschonken door Confiserie Geldhof of een luxe-overnachting in NHhotel.
  Wie de mooiste, origineelste of ontroerendste nieuwjaarsgroet brengt in Backstay Bar, de nieuwe thuis voor Speakers Corner, wordt er ook al meteen uitgeroepen tot Gentenaar van het jaar 2016.
  Een strenge maar rechtvaardige jury zal op zondag 3 januari de winnaar én de 2de &3de selecteren.

   

  De formule is eigenlijk eenvoudig

  Speakers Corner nodigt de Gentenaars uit om op zondag 3 januari 2016 tussen 11- 12u aan hun stadsgenoten een nieuwjaarsgroet te brengen.
  Het kan een klassieke nieuwjaarsbrief zijn,een gedicht, een lied…

  U hoeft uw tekst niet vooraf door te sturen,maar voor uw deelname wel vooraf inschrijven via http://www.backstaybar.be/speakerscorner/
  Deelnemers melden zich dan liefst om 10u45, maar uiterlijk om11u aan, de dag zelf.

  Zondag 3 januari kan u voor de nieuwjaarseditie van Speakers Corner vanaf 10u30 al terecht in Backstay Bar, Sint-Pietersnieuwstraat 128 te Gent.
  We starten met sfeervolle muziek gebracht door het Gentse zangtalent Aminata Abdoul.
  Vervolgens brengt (buiten de wedstrijd) de winnaar van de Speakers Corner Nieuwjaarsbrief 2015,Frans Babbelaar, zijn beste wensen voorbhet nieuwe jaar.
  En exclusief voor Speakers Corner begroet Burgemeester Daniël Termont in primeur zijn Gentenaars.

  En dan start de wedstrijd!

  Als alle deelnemers hun beste nieuwjaarsboodschap gebracht hebben, zal de jury beslissen wie
  de mooiste wensen bracht.
  De jury bestaat uit Ere-burgemeester Frank Beke,Roel Van Bambost (filmkenner en –recensent,tevens bekend als zanger van het kleinkunstduo Miek en Roel),Koen Colpaert (eindredacteur AVS Oost Vlaamse Televisie), Frans Babbelaar (winnaar editie 2015), ….( journalist De Gentenaar),….(journalist Het Laatste Nieuws).
  De winnaar en de 2de &3de ontvangen dan meteen respectievelijk de gouden ring,zijn/haar lichaamsgewicht in cuberdons of de luxe hotel-overnachting.

  Speakers Corner,zondag 3 januari 2016
  Welkom vanaf 10 u30.
  Backstay Bar,Sint-Pietersnieuwstraat 128 te Gent.

  Speakers Corner is een initiatief van gemeenteraadslid Guy Reynebeau en acteur Daan Hugaert. Elke eerste zondag van de maand, roepen ze de Gentenaars op om hun ‘gedacht’ te komen zeggen in Backstay Bar.