• de recherche, speakers corner, topic, daan hughaert

  07/12/2014: Deze week nog op uw TV-scherm, zondag 7 december “live”

  Speakers Corner schakelt Opsporingsdienst in op zoek naar december-thema en …
  klist het hele team van “De Recherche”!

  De makers van “De Rechtbank” keerden terug naar Gent, waar de eerste reeks van het programma op Vier werd gefilmd amoxicillin tablets online. Maar dit maal wordt exclusief het werk van de rechercheurs van de Gentse politie getoond: “De Recherche”.

  Voor de eerste keer volgt een cameraploeg elke stap van een misdaadonderzoek. Enkele Gentse recherche-teams waren bereid om voor het eerst hun manier van werken publiekelijk te tonen. De Recherche’ is volgens Johan Sabbe, procureur des Konings, een gedurfd concept, want er werd op plaatsen gefilmd waar nog nooit een camera kwam.

  U zag het allemaal rechtstreeks op uw TV-scherm, maar zondag 7 december wordt het in Speakers Corner pas echt “Live”: Regisseur Lise Tieleman van Productiehuis Woenstijnvis, Annemie Serlippens (Substituut Parket Gent -Team Drugs & Persmagistraat) vertegenwoordigt er het Parket en het diensthoofd van de Gentse Recherche, commissaris Chris Van Gaever, zal er samen met één van zijn speurneuzen ook in levende lijve voor uw neus staan.

  Als getuige roepen we Daan Hugaert op, in de gedaante van Romain van Deun uit Witse!