• Gent in tijden van corona: Uitzonderlijk enkel online!

    Gent in tijden van corona: Speakers Corner zondag 5 april om 11u (Uitzonderlijk enkel online!)
    De eerste zondag van de maand is het om 11u altijd Speakers Corner. Nu zondag zal dit ondanks de coronacrisis niet anders zijn. Het wordt wel een debat die via video zal aangeboden worden via de Facebook-pagina van Speakers Corner: https://www.facebook.com/SpeakersCornerGent/ en later ook via YouTube te herbekijken. En het thema is …”Gent in tijden van Corona”.
    Met als gastsprekers onder andere professor Xavier Saelens (van VIB-UGent Centrum voor Medische Biotechnologie die werkt aan een antiviraal middel tegen het coronavirus), Luk De Bruycker (die nu zonder podia noodgedongen in zijn kot moet blijven èn met een boodschap van Klein Pierke!), Rudy De Wit (Voorzitter Gent Hotels vzw, over de gevolgen in de toeristische sector) en Jens Grieten van Kompass Klub die een getuigenis brengt over wat het betekent als men plots alle evenementen moet annuleren èn onwetend blijft om voor de toekomst iets op de agenda te kunnen plaatsen.

    Maar ook met enkele warme solidaire groeten aan de Gentenaars. Van Burgemeester Mathias De Clercq. Maar ook exclusief voor Speakers Corner vanuit het verre New York vanwege Björn Soenens. En kunstenares Delphine Böel, die is de Gentenaars ook niet vergeten!