• Speakers Corner gaat terug van start!

  Noteer alvast in uw agenda: zondag 22 mei & zondag 12 juni (11u-12u30) in café Damberd!

  Na een heropstart was alles al klaar en gepland voor een volgend debat in december 2021, maar toen kwam “C” weer opduiken en moesten we weer alles annuleren.

  Tijd nu voor opnieuw opstarten!

  Traditioneel organiseren we Speakers Corner de eerste zondag van de maand. En we willen dit graag zo houden. Maar op zondag 1 mei was wat moeilijk en op 8 mei (Moederdag & Bevrijdingsdag) gaat ook niet

  en 15 mei lukt niet in de agenda van de sprekers…

  Het wordt uitzonderlijk zondag 22 mei. En het actueel thema is “Gent in tijden van oorlog: solidair met Oekraïnse vluchtelingen”. Met als sprekers onder andere Burgemeester Mathias De Clercq, Adelbrecht Haenebalcke (Departemensthoofd Onderwijs, Opvoeding en Jeugd Stad Gent) en Tetiana Shamrai namens de Oekraïnse Gemeenschap in Gent.

   

  En ook alweer op een uitzonderlijke datum, zondag 12 juni , hebben we de kersverse Gentse Feesten Burgemeester Bram Van Braeckevelt op Speakers Corner!

  Uiteraard over de Gentse Feesten 2022. Met onder andere Luk De Bruyker, acteur en poppenspeler en in Gent wereldberoemd als de vertolker van het satirisch figuurtje Pierke Pierlala.