• Maandagavond 8 november om 19u45 Speakers Corner: “Gent en de 4de coronagolf” in Café Damberd Gent !

  Speakers Corner brengt viroloog Marc Van Ranst naar Gent voor een debat over de 4de coronagolf, het 3de vaccin, het Covid SafeTicket in de horeca en de vaccinatieplicht in de Zorgsector.

  Uitzonderlijk niet op zondag maar op maandagavond 8 november om 19u45 in café Damberd: debat met in het panel viroloog Marc Van Ranst, Neelke Vernaillen (adviseur van Schepen Rudy Coddens rond sociaal beleid en gezondheidsbeleid), Piet Lampaert (Voorzitter van het Gentse Woonzorgcentrum Domino) en Jonas Van Tornhout (cafébaas van Kapitein Cravate & Damberd).

  We hadden eigenlijk liever geen debat meer over Corona gehad uiteraard. Het ging net de goede richting uit, maar de “4de golf” lijkt zich heftiger en sneller aan te kondigen dan verwacht.

  En de mensen zitten met veel vragen: “Is een Covid Save Ticket echt wel een garantie voor een veilig avondje stappen?

  Op 1 december gaat het Gents vaccinatiecentrum pas terug open. Maar wanneer krijgt wie van welke leeftijd zijn 3de spuit?

  Gaan we naar een verplichte vaccinatie van het zorgpersoneel?

  Hoog tijd dus voor een Speakers Corner!

  Debat met in het panel viroloog Marc Van Ranst, Neelke Vernaillen (adviseur van Schepen Rudy Coddens rond sociaal beleid en gezondheidsbeleid), Schepen van Onderwijs Elke Decruynaere, Piet Lampaert (Voorzitter van het Gentse Woonzorgcentrum Domino vzw) en Jonas Van Tornhout (cafébaas van Kapitein Cravate & Café Damberd Gent).
  De toegang is gratis, wel vooraf inschrijven via https://www.eventbrite.com/…/gent-en-de-4de-coronagolf… !

  Maandagavond 8 november om 19u45 in café Damberd, Korenmarkt 19 te Gent.

  Opgelet! Vanaf 1 november is het Covid Safe Ticket verplicht in alle horecazaken. Dus ook voor het publiek van Speakers Corner in café Damberd.