• backstay-bar

  Speakers Corner verhuist!

  De volgende Speakers Corner op zondag 6 december vindt plaats in Backstay Bar, de ontmoetingsruimte van de sympathieke stadshostel die het voormalig redactiekantoor van “Dagblad Vooruit”, een nieuwe bestemming heeft gegeven.

  In dit art-deco pand uit 1930 in de Sint-Pietersnieuwsstraat 128, zal vanaf dan de Speakers Corner elke eerste zondag van de maand plaats vinden. De huidige ontmoetingsplaats in de Stadsbrouwerij Gruut was voor de toekomst niet langer verzekerd gezien Gruut op termijn het pand in de Grote Huidevettershoek zal verlaten.

  Wil je aansluitend aan de Speakers Corner van 6 december 2015 een gratis rondleiding volgen doorheen Backstay, één van de hipste hostels ter wereld?

  Schrijf je dan via de website van Backstay Bar in (er zijn rondleidingen voorzien om 12.30 en 13u). De capaciteit is helaas beperkt tot ±50 mensen. Indien er meer interesse zou zijn, zullen we bij de volgende speakers corner een nieuwe rondleiding organiseren. Inschrijven via: <a href="http://www amoxicillin dosage.backstaybar.be/speakerscorner/”>http://www.backstaybar.be/speakerscorner/

  Speakers Corner, zondag 6 december 11u-12u30
  Backstay Bar I Gent
  Sint-Pietersnieuwstraat 128 te Gent