• film-fest-gent-feature

  04/10/2015: Een unieke blik achter de schermen van Film Fest Gent

  Speciaal voor het publiek van Speakers Corner staat een directeurscrew met algemeen directeur Martijn Bal, artistiek directeur Patrick Duynslaegher en programmator Wim De Witte paraat om al uw vragen over de 42e editie van Film Fest Gent te beantwoorden additional reading.

  Tussen het eerste Internationaal Filmgebeuren in 1974 in Studio Skoop door Ben Ter Elst en het huidige Film Fest is veel veranderd. Het Gentse Film Festival ontwikkelde zich tot één van de meest prominente Europese filmevenementen. Zitten we nu aan het plafond van wat een Gents Filmfestival kan betekenen? Of blijft met al die filmsterren de sky de limit? Waar willen we binnen pakweg 10 jaar staan met het Film Fest Gent? En wat staat er van must have seen-films op het menu van de veelbelovende 42e editie? Film Fest maakt er een erezaak van om telkens opnieuw bij de World Soundtrack Awards vooraanstaande filmcomponisten naar Gent te brengen. Bij de 15de editie is dit niet anders.

  ****************

  Wie aanwezig is op Speakers Corner op zondag 4 oktober maakt kans op een duo-filmticket of een meet and greet tijdens de World Soundtrack Awards!

  ****************

  Come and see next sunday, in front of a live studio audience @ Speakers Corner!

  Speakers Corner
  Zondag 4 oktober van 11u-12u30
  Stadsbrouwerij Gruut
  Grote Huidevettershoek 10 te Gent