• Wedstrijd “De Mooiste Nieuwjaarsgroet 2020 aan de Gentenaars!”

  Wie brengt de mooiste Nieuwjaarsgroet van 2020 aan de Gentenaars?
  Gentenaars die op zondag 5 januari 2020 hun stadsgenoten op Speakers Corner hun mooiste nieuwjaarsgroet voor 2020 brengen, maken opnieuw kans op prachtige prijzen!
  De winnaar wordt beloond met een prachtig origineel sieraad ontworpen door de Gentse juweelontwerper Julien De Maere.
  Voor de 2de mooiste nieuwjaarsgroet die geselecteerd wordt is er een exclusief VIP-arrangement voor “Gent Smaakt” en voor de 3de laureaat zijn er degustatiebonnen geschonken door Belfort Stadscafé en Restaurant.

  Wie de mooiste, origineelste, grappigste of ontroerendste nieuwjaarsgroet brengt op Speakers Corner in Stadscafé Belfort wordt er ook al meteen uitgeroepen tot “Gentenaar van het jaar 2020” !
  Een strenge maar rechtvaardige jury zal op zondag 6 januari de winnaar èn de 2de & 3de mooiste nieuwjaarsgroet selecteren.

  Hoe deelnemen?
  De formule is eigenlijk eenvoudig: Speakers Corner nodigt de Gentenaars uit om op zondag 5 januari 2020 tussen 11- 12u aan hun stadsgenoten een nieuwjaarsgroet te brengen.
  Het kan een klassieke nieuwjaarsbrief zijn, een gedicht, een lied,…
  Een link met Gent (het is een Nieuwjaarsgroet aan de Gentenaars) is aanbevolen.
  Geen teksten of scenario’s vooraf doorsturen !
  Maar wel uw deelname/inschrijving voor 1 januari via reynebeau.guy@gmail.com bevestigen aub.
  Graag daarbij naam deelnemer,email en/of telefoon.
  Speakers Corner, de Mooiste Nieuwjaarsgroet: zondag 5 januari om 11u in Belfort Stadscafé & restaurant, Emile Braunplein 40, Gent (onder de Stadshal).
  Veel inspiratie en succes!